1 undervisnings dag, opgave.


Hvad mener jeg om de 3 hv-ord:


Hvad er digital dannelse : 


      Der er 2 begreber, den ene er bildung som er tysk tradition. Det betyder at man lærer det under sin opvækst og resten af livet i sammenspil med andre på en naturlig måde som en del af opdragelse. 


      Det andet begreb er literacy som er internationale uddannelses forskere begreb : Der gør man det til en del af f.eks skolegang i folkeskolen, og det er lige så naturligt som at lærer at læse og regne. De mener at det er vigtigt at man har viden så man kan få adgang og finde rundt på forskellige platforme. De mener også det vigtigt at de har færdigheder så de kan anvende og analyserer f.eks hvad er etisk korrekt og forkert. De mener også det vigtigt at man har færdighed, så man kan være aktivt daletagene og evaluere medie i en bredere sammenhæng.  

      
Er der behov for digital dannelse på EUD: 

      Ja, det er der fordi der nogle der ikke ejer moral i forhold til          f.eks at lige hinanden ud på sociale medier, og
      latterliggøre dem.  

      Det er vigtigt at kunne begå sig på en social platform  f.eks facebook. At man  skriver pænt, og bevare en sober tone med respekt for andres holdninger, og meninger. 

      

      I undervisningen bruger vi allerede digitale platforme som            facebook, og itslearning som er erhvervsrettet. Men jeg er            nysgerrig på flipped classroom fordi vi er mange i klassen,          så kan måske se en fordel.




     

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Udfordring